Hvorfor lukter biomassepelletsmaskinen annerledes etter at pelletsdrivstoffet er brent?

Biomasse pellet maskin pellet drivstoff er en ny type drivstoff.Etter brenning melder noen kunder at det vil være lukt.Vi har lært før at denne lukten ikke vil påvirke miljøbeskyttelsen, så hvorfor oppstår forskjellige lukter?Dette er hovedsakelig knyttet til materialet.

1 (15)

Biomassepelletsdrivstoff vil ha forskjellige smaker.Det er ikke lett å si hvilket materiale den er laget av ved å se på utseendet.Hvis du vet dette, kan du kanskje identifisere det, og du kan også fortelle biomassepelletsmaskinen å lage råvarer gjennom smaken.
De forskjellige smakene kommer fra de forskjellige materialene.Biomassepellets drivstoff opprettholder den opprinnelige smaken av råvaren.Sagflis pellets er duften av tre;halmpellets har en unik halmlukt;husholdningsavfall pellets har en Lukten etter gjæring produseres.

Biomassepelletsdrivstoff er et miljøvennlig drivstoff laget av biomassepelletsmaskin ved bruk av naturlige materialer, inkludert halm, bomullsved, risskall, flis og andre råvarer.forsvinne, så vi kan lukte annerledes.Selv om det har en lukt, er det fortsatt et miljøvennlig drivstoff, og brukere kan bruke det med tillit.


Innleggstid: 01-04-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss