Lagringskrav for pelletsprodukter produsert av halmsagflismaskinutstyr for biomasse

Med utviklingen av miljøvern og grønn energi har flere og flere pelletmaskiner for halmsagflis dukket opp i folks produksjon og liv, og har fått bred oppmerksomhet.Så, hva er kravene til lagring av pelletsprodukter produsert av halmsagflismaskin for biomasse?
En: fuktsikker

Alle vet at biomassepartikler vil løsne når de møter en viss fuktighet, noe som påvirker effekten av forbrenningen.Luften inneholder allerede fuktighet, spesielt i regntiden, luftfuktigheten er høyere, noe som er mer ugunstig for lagring av partikler, så når vi kjøper, er det best å kjøpe biomassepartikler pakket i fuktsikker emballasje, så at uansett hva slags Vi er ikke redde for lagring under forhold.

Hvis du vil spare penger og kjøpe vanlige emballerte biomassepellets, er det best å ikke lagre dem i friluft.Hvis det regner, må vi flytte dem inn i huset igjen, noe som ikke er bra for pelletslagring og håndtering.

Vanlig pakket biomassepellets plasseres ikke bare i et rom.Først og fremst må vi vite at partikler av halmsagflis av biomasse vil være løse når fuktighetsinnholdet er ca. 10 %, så vi må sørge for at lagerrommet er tørt og at det ikke kommer tilbake fuktighet.

To: brannforebygging

Biomassepartikler er brannfarlige og kan ikke ha åpen flamme, ellers vil det forårsake en katastrofe.Etter at biomassepelletene er kjøpt tilbake, ikke stable dem opp rundt kjelen etter ønske, og en spesiell person bør være ansvarlig for å sjekke om det er potensielle sikkerhetsfarer fra tid til annen.For bruk hjemme må voksne være spesielt oppmerksomme på å overvåke dem, og ikke forårsake at barn blir slemme og forårsaker brann.

Biomasse-halmsagflis-pelletmaskinen produsert av Kingoro gjør avlingsavfall til skatter, fremmer resirkulering av fornybare ressurser og gjør himmelen vår blåere og vannet klarere.Velkommen til å besøke vårt selskap.

5fe53589c5d5c


Innleggstid: 26. juli 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss