Shandong Kingoro 2021 Marketing Lanseringskonferanse offisielt åpnet

Den 22. februar (natten til 11. januar, det kinesiske måneåret), ble Shandong kingoro 2021 Marketing lanseringskonferanse med temaet "hånd i hånd, gå videre sammen" holdt høytidelig.
Mr. Jing Fengguo, styreleder i Shandong Jubangyuan Group, Mr. Sun Ningbo, daglig leder, Liu Qinghua, direktør for finansavdelingen, og alle salgs- og relaterte avdelingspersonell i Shandong Kingoro deltok på møtet.

微信图片_20210302163609

Teknologi er grunnlaget for overlevelse og utvikling av en bedrift, og teknologi er roten.Zhang Bo, teknologiministeren, delte med markedsføringspersonalet forbedringspunktene for pelletsmaskinen og knuseutstyret i 2020 og de tekniske parametrene for storskala knuseutstyr og storfemøkkpelletovnsutstyr i 2021 Kunnskapstrening om modellvalg og teknologisk prosess.

微信图片_20210302164207

Salg er livsnerven i selskapets overlevelse og utvikling og kjernen i selskapets virksomhet.Salgssjef Li Juan gjennomførte markedsanalyse for nytt utstyr i 2021, trente markedsføringsferdigheter og kunngjorde insentivpolitikken for salg av nytt utstyr.
For å drive med salg er det viktigste å være motivert.Deretter kunngjorde direktør Li den trinnvise insentivpolitikken for 2021, salgsstyringssystemet for trepelletsmaskin, provisjonsmekanisme og markedsføringssystem.

Kundesentrert, fullt styrkende markedsføring

Styreleder Jings tema er "kundesentrisk, omfattende styrkende markedsføring", som gjenspeiler den strategiske tenkningen om å skape tjenester av høy verdi.Den forklarer koordineringen og koblingsforholdet mellom salg, ytelse og selskapets operativsystem, og forklarer utførlig hvordan man fullt ut kan styrke markedsføringssystemet fra flere dimensjoner til fordel for kundesenteret.Styreleder Jing understreket at alt markedsførings- og servicepersonell må gripe muligheter, ta initiativ, tenke på hva kundene tenker, fokusere på kundenes behov, ikke være redd for utfordringer, våge å jobbe, våge å kjempe og gå alt for å fullføre 2021 strategiske mål.

微信图片_20210302165325


Innleggstid: Mar-02-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss