Forberedelse og fordeler før installasjon av pelletsfabrikk for biomassebrensel

Planen er premisset for resultatet.Dersom forberedelsesarbeidet er på plass, og planen er godt utført, vil det bli gode resultater.Det samme gjelder for installasjon av pelletmaskiner for biomassebrensel.For å sikre effekt og utbytte må forarbeidet gjøres på plass.I dag snakker vi om forberedelsene som må forberedes før installasjonen av pelletsmaskinen for biomassebrensel, for å unngå å finne ut at forberedelsene ikke er riktig utført under bruk.

1 (40)

Forberedelse av pelletsmaskin for biomassebrensel:

1. Type, modell og spesifikasjon av pelletsmaskinen skal dekke behovene;

2. Sjekk utstyrets utseende og beskyttende emballasje.Hvis det er en defekt, skade eller korrosjon, skal det registreres;

3. Kontroller om delene, komponentene, verktøyene, tilbehøret, reservedeler, hjelpematerialer, fabrikksertifikater og andre tekniske dokumenter er komplette i henhold til pakkelisten, og gjør registreringer;

4. Utstyret og roterende og glidende deler skal ikke rotere og gli før antirustoljen er fjernet.Antirustoljen som er fjernet ved inspeksjon skal påføres på nytt etter inspeksjon.

Etter at de fire trinnene ovenfor er på plass, kan du begynne å installere enheten.En slik pelletsmaskin er trygg.
Biomassebrenselpelletsmaskinen er en maskin for prosessering av drivstoffpellets.Biomassebrenselpelletene som produseres støttes og markedsføres av lokale myndigheter som drivstoff.Så, hva er fordelene med biomassebrenselpellets fremfor tradisjonelt kull?

1. Liten størrelse, praktisk for lagring og transport, ingen støv og annen forurensning til miljøet under transport.

2. Bruk hovedsakelig halm, soyamel, hvetekli, beite, ugress, kvister, løv og annet avfall produsert av land- og skogbruk for å realisere resirkulering av avfall.

3. Under forbrenningsprosessen vil kjelen ikke korroderes, og gassen som er skadelig for miljøet vil ikke bli produsert.

4. Den brente asken kan brukes som organisk gjødsel for å gjenopprette dyrket mark og fremme vekst av planter.


Innleggstid: 20. april 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss