På verdensdagen for forbrukerrettigheter garanterte Shandong kingoro pelletsmaskin kvaliteten og kjøpte med tillit

15. mars er den internasjonale forbrukerrettighetsdagen,Shandong kingoro tror alltid at bare overholde kvaliteten,Er den reelle beskyttelsen av forbrukernes rettigheter og interesser

604d773bd70a8

Kvalitetsforbruk, et bedre liv

Med den økonomiske utviklingen, typenepelletsmaskinerblir mer og mer mangfoldig, og valgene blir mer og mer mangfoldige.Folks krav endres gradvis.Det er ikke lenger bare å tilfredsstille pelletsmaskinen, men mer oppmerksomhet rettes mot vedlikehold, kvalitet og miljøvern av pelletsmaskinen.

Shandong Kingoro setter produktkvalitet først.Selskapet har satt opp en spesiell kvalitetskontrollavdeling for å strengt kontrollere kvaliteten på hvert utstyr i hver produksjonslinje, for å sikre at hvert utstyr oppfyller industristandarder, og resolutt forhindre inntreden av utstyr som ikke oppfyller sikkerhetsstandardene.marked.

微信图片_20210315171416

Integrity 315 er ikke et slagord, men et solid ansvar, en usynlig spore.I mange år har Shandong Kingoro insistert på å operere med integritet, helhjertet ta kundetilfredshet som forretningsformål, og betjene hver kunde med hjertet.Måten din familie kommer overens på vil gi deg en følelse av lykke.

604eb7f3dc40b


Innleggstid: 15. mars 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss