Ledernes klimatoppmøte: FN ba nok en gang for «mot null karbon»

USAs president Biden kunngjorde 26. mars i år at han vil holde et todagers nettmøte om klimaspørsmål i anledning den internasjonale mor jorddagen 22. april. Dette er første gang en amerikansk president samles om klimaspørsmål.Internasjonalt toppmøte.
FNs generalsekretær Guterres holdt en tale på møtet via video, og sa at klimakrisen har nådd et punkt hvor det haster.
Guterres: «De siste ti årene har vært de hotteste noensinne.Farlige klimagassutslipp er på det høyeste nivået på 3 millioner år.Den globale gjennomsnittstemperaturen har steget med 1,2 grader celsius, og katastrofer nærmer seg stadig.Kant.Samtidig er vi vitne til havnivåstigning, ekstrem varme, ødeleggende tropiske sykloner og alvorlige skogbranner.Vi trenger en grønn planet, men verden foran oss er full av blinkende røde varsellys.»

bilde1170 x 530 beskåret

Guterres sa at når det gjelder klimaspørsmålet, står det internasjonale samfunnet allerede på kanten av en klippe og "må sørge for at neste skritt vil bli tatt i riktig retning."Han oppfordret alle land til umiddelbart å ta følgende fire mottiltak.
Guterres: «For det første, for å etablere en global nullkarbonallianse innen midten av dette århundret, bør hvert land, hver region, by, bedrift og industri delta.For det andre, gjør dette tiåret til et tiår med transformasjon.Fra store utslippskilder Til å begynne med bør hvert land sende inn et nytt og mer ambisiøst nasjonalt fastsatt bidragsmål, som viser politikk og tiltak innen klimarespons, tilpasning og finansiering de neste ti årene for å oppnå netto nullutslipp innen 2050. For det tredje, Forpliktelser må omsettes til umiddelbar og praktisk handling... For det fjerde er gjennombrudd innen klimafinansiering og klimatilpasning avgjørende for å bygge tillit og ta felles handlinger.»

bilde1170 x 530 beskåret (1)

Halmbrenning har blitt fokus for media og publikum fordi det vil øke luftforurensningen, spesielt muligheten for regionalt tåkevær, forurense miljøet og menneskers helse, og det er også en stor sløsing med energi.Kingoro Machinery minner alle: Det er mange omfattende bruksmetoder for halm, inkludert halmpelletsmaskin som behandler biomassebrensel eller fôr, knusing og retur til åkeren for gjødsel, soppgrunnmateriale og brukt som råmateriale for veving av håndverk, trebaserte paneler og kraftverk etc.

1619057276979049
Produsent av biomasseenergipelletsmaskin-Kingoro Machinery minner venner i halmforedlingsindustrien: den største hindringen for å forbedre effektiviteten av ressursutnyttelsen er i tankene våre, så lenge hver av oss etablerer et sivilisert, lavkarbon, økologisk og moderat konseptet liv og forbruk kan gjøre at hjemmene vi bor i har blå himmel, grønn grunn, klart vann, strålende solskinn, frisk luft, og alle ting er fulle av vitalitet.


Innleggstid: 27. april 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss