Introduksjon av Ring Die of Rice Husk Machine

Hva er ringformen av risskallmaskin?Jeg tror at mange ikke har hørt om denne tingen, men det er faktisk forståelig, fordi vi ikke ofte kommer i kontakt med denne tingen i livene våre.Men vi vet alle at risskallpelletsmaskinen er en enhet for å presse risskaller til miljøvennlig biomassebrensel, og ringformen er en nøkkelkomponent og en av komponentene i risskallmaskinutstyret.Samtidig er det også et utstyr En av de sårbare delene.

ringdie av risskall pelletsmaskin

Ringdyser brukes vanligvis i treforedlingsfabrikker eller matforedlingsfabrikker.Ulike bedrifter bruker forskjellige granulatorer og ringdyser.

Ringdysen er en porøs ringformet skjør del med tynn vegg, tette porer og høy dimensjonsnøyaktighet.Under drift klemmes fôret av roterende ringformede dyser og ruller, stikker utover fra innerveggen gjennom dysehullene til remsen, og kuttes deretter på en kniv til pellets med ønsket lengde.

Ringdysen er veldig viktig i produksjonsprosessen til granulatoren, fordi den ikke bare påvirker kvaliteten på de produserte pellets, men også kostnadene for ringformskade er svært høye, og utgjør til og med mer enn 25% av vedlikeholdskostnadene til verkstedet ved hjelp av granulatorutstyret.


Innleggstid: Jan-10-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss