Hvordan kontrollere fuktighet i risskallgranulator

Metoden med risskallgranulator for å kontrollere fuktighet.

1. Fuktighetskravene til råvarene er relativt strenge under formingsprosessen til risskalgranulatoren.Det er bedre å kontrollere områdeverdien rundt 15 %.Hvis fuktigheten er for stor eller for liten, vil ikke råvarene dannes, eller til og med formingen blir ikke bra.

2. Kompresjonsforhold av slipemidler av risskallgranulator.Den beste løsningen for det slipende kompresjonsforholdet til risskalgranulatoren er å velge det kritiske punktet for bearbeiding av råvarer.Men kontrollen av dette kritiske punktet krever at personell skreddersyr formkomprimeringsforholdet for deg.Å velge forskjellige kompresjonsforhold av slipemidler i henhold til forskjellige råmaterialer er et viktig middel for å kontrollere kvaliteten på biomassepartikler

1640659635321299

Hvilke flaskehalser møter man i utviklingen av biomassebrensel for pelletsfabrikker for rishus?

1. Tradisjonell granuleringsteknologi, høye granuleringskostnader

2. Forståelsen av biomassegranulat er ikke dyp nok.De fleste vet ikke nok om biomassegranulats høye energi, miljøvern og brukervennlige egenskaper, og selv mange energikrevende enheter vet ikke at det finnes biomassegranulatprodukter, enn si biomasseenergigranulat.Kjenn og bruk.

3. De tjenestestøttende tiltakene kan ikke henge med.Etter at biomasseenergipelletsproduktene er produsert, kan ikke transport, lagring, forsyning og andre servicetiltak henge med, og det er upraktisk for brukerne å bruke.De ovennevnte problemene vil fortsatt bli møtt under utviklingen av biomassebrensel, men vi vil fortsette å overvinne dem og ønske en bedre morgendag for biomassebrensel velkommen.


Innleggstid: 27. februar 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss