Vet du hvordan ringdysen til biomassepelletsmaskinen kan vare lenger?

Hvor lang er levetiden til ringen for biomassepelletmaskinen?Vet du hvordan du får det til å vare lenger?Hvordan vedlikeholde den?

Tilbehøret til utstyret har alt en levetid, og normal drift av utstyret kan gi oss fordeler, så vi trenger vårt daglige vedlikehold og vedlikehold.

Så hvordan opprettholde ringformen til biomassepelletsmaskin?

Kvaliteten på ringformen til pelletsmaskinen er også delt inn i god og ordinær.Levetiden til ringformen til pelletsmaskinen beregnes vanligvis av vekten av det behandlede materialet.Etter at pelletsmaskinen produserer 3000 tonn pellets, er den i utgangspunktet død;levetiden til en ringform av god kvalitet er omtrent 7000 tonn.Derfor er det en grunn til den høye prisen på utstyr.

Imidlertid kan det å ta hensyn til vedlikehold og vedlikehold til ordinære tider forlenge levetiden til ringen.

1618812331629529

 

Vedlikehold av pelletmaskinringdyse:

1. Produsenter med profesjonell produksjonsteknologi bør finne seg i å designe og tilpasse forskjellige prosessringdyser i henhold til forskjellige råmaterialer og faktiske bruksforhold, for å sikre at ringformene spiller en stor rolle i bruk.

2. Avstanden mellom trykkvalsen og ringdysen må kontrolleres mellom 0,1 og 0,3 mm.Ikke la den eksentriske trykkrullen berøre overflaten av ringdysen eller gapet på den ene siden er for stort, for å unngå å forverre slitasjen på ringdysen og trykkrullen.

3. Når pelletsmaskinen startes, må fôringsmengden økes fra lav hastighet til høy hastighet.Ikke kjør med høy hastighet fra begynnelsen, da dette vil føre til at ringdysen og pelletsmaskinen blir skadet på grunn av plutselig overbelastning eller at ringdysen blokkeres.

Vedlikehold av sagflispelletmaskinringform:

1. Når ringformen ikke er i bruk, ekstruder de gjenværende råmaterialene, for å forhindre at varmen fra ringformen tørker og herder materialet som er igjen i dysehullet, noe som resulterer i at ingen materiale eller ringformen sprekker.

2. Etter at ringdysen har vært brukt i en periode, bør det kontrolleres om det er lokale fremspring på den indre overflaten av ringdysen.Hvis det er det, bør den utstikkende delen slipes av for å sikre utgangen til ringdysen og levetiden til pressvalsen.

3. Ved lasting og lossing av ringdysen kan ikke overflaten på ringdysen hamres med et hardt verktøy som en hammer.

4. Ringdysen må oppbevares på et tørt og rent sted.Hvis det oppbevares på et fuktig sted, vil hullkorrosjon oppstå, og dermed redusere levetiden til ringdysen.

Regelmessig inspeksjon og vedlikehold av ringen for biomassepelletsmaskinen, dens levetid vil bli riktig forlenget, og vil ikke føre til feil etter en tids bruk.


Innleggstid: 26. april 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss