Hvordan bruke biomassepelletsmaskinen

Hvordan bruke biomassepelletsmaskinen?

1. Etter at biomassepelletsmaskinen er installert, sjekk festestatusen til festene overalt.Er den løs, bør den strammes i tide.

2. Kontroller om stramheten til girremmen er passende, og om motorakselen og pelletmaskinakselen er parallelle.

3. Før du kjører biomassepelletsmaskinen, drei først motorrotoren for hånd for å sjekke om klørne, hamrene og motorrotoren fungerer fleksibelt og pålitelig, om det er noen kollisjon i skallet, og om rotasjonsretningen til motorrotoren er den samme som pilen på maskinen.Refererer til samme orientering, om motoren og pelletsmaskinen er godt smurt.
4. Ikke skift ut remskiven etter ønske, for å forhindre at knusekammeret eksploderer på grunn av høy rotasjonshastighet, eller for å påvirke arbeidseffektiviteten hvis rotasjonshastigheten er for lav.

5. Etter at pulveriseringsmaskinen er i gang, la den stå på tomgang i 2 til 3 minutter, og deretter mate arbeidet på nytt etter at det ikke er noe unormalt fenomen.

6. Vær oppmerksom på driftsstatusen til biomassepelletmaskinen i tide under arbeidet, og fôringen skal være jevn, for å forhindre blokkering av den kjedelige bilen, og den skal ikke overbelastes i lang tid.Hvis det oppdages at det er vibrasjon, støy, for høy temperatur på lageret og kroppen, og materiale som sprøyter utover, bør det stoppes for inspeksjon først, og arbeidet kan fortsette etter feilsøking.
7. De knuste råvarene bør inspiseres nøye for å forhindre at harde deler som kobber, jern og steiner kommer inn i knuseren og forårsaker ulykker.

8. Operatøren trenger ikke bruke hansker.Når de mater, bør de gå til siden av biomassepelletsmaskinen for å forhindre at tilbakeslagsrester skader ansiktet.

1 (40)


Innleggstid: Jun-05-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss